Hebben we met jou het juiste vlees in de kuip?

Let's Meat!

Aantrekkelijk loonpakket

Voltijds of deeltijds contract

Opleiding on the job

Reële doorgroeimogelijkheden

ONTSTAAN

De familie Souffriau is sinds 1978 actief in de vleessector. Het vakmanschap werd doorgegeven van vader op zoon. Vandaag telt Atelier Souffriau verschillende vestigingen over heel Vlaanderen. Onze passie geven wij op onze beurt door aan ware vakmensen: onze topbeenhouwers

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

DE SMAAK VAN VROEGER

Ons DNA

We ❤️ You

Elke nieuwe medewerker ontvangt een 'onboardingsbox' om hem/haar meteen welkom te heten bij de Souffriau Familie. Onze mobiele HR komt regelmatig langs in de vestigingen om te horen hoe het met je gaat en of we iets kunnen betekenen.

We ❤️ onze stiel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dragen wij héél hoog in het vaandel. We vermijden elke vorm van industriële processen en produceren uitsluitend lokaal. Uiterst zorgvuldige en bewuste keuzes in aankoop, verwerking en distributie is voor ons een 'must'.

We ❤️ onze klanten

Onze winkels zijn een plek waar kennisdeling en beleving centraal staan. Kennis van het vak, maar ook voor wat belangrijk is voor de klant. Onze chefs teren op jarenlange ervaring die ze maar al te graag ten dienste van bedrijf en klant zetten.

Testimonial Verkoop

Testimonial Beenhouwer

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?